Ons Verhaal

Iedere dag streven wij er als mens en bedrijf naar de volledige potentie uit onze flexwerkers te halen. Dit willen we bereiken door iedere nieuwe Nederlander een passende baan aan te bieden. Wij geloven namelijk heilig dat werk de beste manier is om mee te kunnen in onze samenleving. Vanuit deze overtuiging zijn wij dit bedrijf in januari 2018 begonnen.

De Maatschap.nl is uitgegroeid tot een arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij zijn tevreden wanneer een werknemer een baan vindt waarin hij/zij zich thuis voelt en waar u als werkgever trots op kunt zijn.

Voor u als werkgever biedt u toegewijde werknemers een kans om binnen uw bedrijf te groeien. Wij waarborgen uw flexibiliteit, zorgen ervoor dat u geen financiële risico’s loopt door ziekte en verzuim en geen administratieve lasten hoeft te dragen zoals loonadministratie.

Welkom bij de Maatschap.nl. Wij geloven dat sociaal verantwoord ondernemen verder gaat dan alleen het juiste doen, het is dé manier om in de toekomst succesvol te zijn.

Mision

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de kans zou moeten hebben op een beter leven, een leven waarin veiligheid de basis is en men volledig kan bouwen aan een betere toekomst. Daarom biedt De maatschap.nl nieuwe Nederlanders de hulp en begeleiding die ze nodig hebben om ze naar een goede toekomst te leiden. We geven nieuwe Nederlanders de mogelijkheid om een waardige baan te vinden in Nederland, dit gebeurt door statushouders te verbinden met bedrijven, en hen de trainingen en ondersteuning te bieden waarmee ze de fundamenten voor een gezonde leef- en werkomgeving kunnen leggen.

Vision

We geloven dat iedereen een kans verdiend op een beter leven. We dromen van een meer gelijkwaardige samenleving waarin iedereen van elke achtergrond wordt geaccepteerd en hun steentje kan bijdragen in de Nederlandse arbeidsmarkt. We willen een cultuur creëren die verschillende mensen erkent en diversiteit aanmoedigt in alle sectoren van de werksfeer. Een werkcultuur bouwen waarin de persoonlijke behoeften van mensen worden overwogen om alle aspecten van de ontwikkeling te bevorderen, en waarin werknemers al hun talenten en volledige potentie kunnen benutten.

Tim Spoormakers

Tim Spoormakers

Co-founder

Binnen  De Maatschap.nl ben ik verantwoordelijk voor de marketing en sales en ben ik het aanspreekpunt voor werkgevers.

U kunt mij bereiken via: t.spoormakers@de-maatschap.nl

Willem Goossens

Willem Goossens

Co-founder

Binnen De Maatschap.nl zorg ik voor een goede begeleiding van de statushouder naar werk. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor gemeenten.

U kunt mij bereiken via: w.goossens@de-maatschap.nl